Contact

 

U wil contact opnemen?

Dit kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via iemand van de bestuursleden.

Website: www.natuurpuntmandelstreke.be

 

U wil helpen?

Dat kan, bezorg ons een ingevuld formulier via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of ia iemand van de bestuursleden.

 

Adreswijziging?

Adreswijzigingen mag je doorgeven aan iemand van de bestuursleden, dan zullen wij dit wel doorgeven aan Natuurpunt in Mechelen. 

Ofwel vul je dit rechtstreeks in op de website van Natuurpunt onder http://www.natuurpunt.be/mijnnatuurpunt

 

Contacten Bestuur Mandelstreke

voorzitter: Peter Hantson - 051 203 063 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ondervoorzitter en communicatie: Wim Marichal - 0476 307 762 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaris: Philippe Deprez - 050 347 824 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
penningmeester: Johan Plouvier - 051 226 678 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
materiaalman en ledenwerving: Willy De Ruyter - 051 697 796 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

natuur– en milieueducatie: Piet Desmet – 051 225 852 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

redacteur: Koen Maes - 051 727 001 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

bestuursleden:

    Johan Hanssens - 051 309 199 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

    Martine Lakiere - 0479 780 002 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Michael Parmentier – 0483 638 090 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
    Ria Wyffels - 050 211 392 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

raadgevend:

    webmaster: Filip De Keyser - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Contacten kern de Reiger

 

contacten kern Groot Staden