gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Avondwandeling in het Noordschotebroek

Categorie
Agenda Afdeling Mandelstreke
Dates
2023-05-26 19:00 - 22:30
Locatie
dorpsplein Noordschote
Telefoon
Verantwoordelijke
Michael Parmentier

De oude hooi- en weilanden in de broeken van Noordschote zijn bijna helemaal door water omringd. Natuurlijk begrensd door de Ieperlee, de IJzer en in het zuiden door een aantal brede grachten, vormt het bijna een onbewoond eiland waar weidevogels de toon voeren. In deze slootrijke gras- en rietlanden voelen blauwborstjes, bruine kiekendieven, gele kwikken, grasmussen, graspiepers, grutto’s, kieviten, kluten, koekoeken, rietzangers, slobeenden en veldleeuweriken zich helemaal thuis.

Tijdens een wandeling doorheen dit nagenoeg ongeschonden oud-cultuurlandschap valt veel te ontdekken.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/avondwandeling-het-noordschotebroek-61433

Afspraak om 19 u. op de parking bij het kruispunt Lindenstraat-Meiboomlaan in Roeselare voor carpooling of om 19.30 u. op het dorpsplein van Noordschote (kruispunt Middelstraat/Noordschoteplein in Lo-Reninge). Wandelafstand: ongeveer 5 km.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-05-26 19:00 - 22:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 328 gasten en geen leden online

Login