dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Voorstelling: biodiversiteit in de tuin

dagpauwoog_2962_Koen
Categorie
Agenda Mandelstreke - algemeen
Dates
2024-04-30 19:30 - 22:00
Locatie
zaal 'De Komedie' in CC 'De Spil'
Telefoon
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze tuinen kunnen door een natuurvriendelijke inrichting en gericht beheer een grote soortenrijkdom herbergen. Door kleine maatregelen te nemen, waarvan de meeste eenvoudig toepasbaar zijn, kunnen ze een waardevolle bijdrage leveren aan de ondersteuning van biodiversiteit en klimaatbestendigheid.

Marc Espeel is een gepensioneerde bioloog met een passie voor natuur en natuurfotografie. Aan de hand van bijzondere foto’s uit zijn tuin – in het dorp van Nazareth (Oost-Vlaanderen) – geeft hij concrete voorbeelden van de grote soortenrijkdom die je in de tuin kan aantreffen. We maken kennis met de levenswijze en de gewoonten van tientallen tuingasten, zoals groene specht, ijsvogel, boomklever, bruine kikker, koninginnenpage, meikever, grote wolbij, wespspin en nog vele andere. Kom ze ontdekken tijdens deze lezing met indrukwekkende foto’s.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/voorstelling-biodiversiteit-in-de-tuin-15730

De deelnameprijs bedraagt € 5 p.p., of € 2,5 voor de houders van een vrijetijdspas. Na je inschrijving ontvang je een mailbericht met alle betaalgegevens. Geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spambox. Aan de deur betaal je – enkel indien er nog plaatsen beschikbaar zijn - € 8.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-04-30 19:30 - 22:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Login