gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Jawadde, een padde

Categorie
Agenda Werkgroepen
Dates
2024-04-20 13:30 - 16:30
Locatie
GO! MPI Sterrebos
Telefoon
Verantwoordelijke
Martine Lakiere

Voor ‘Jawadde, een padde’ editie 2024 zijn we opnieuw te gast in het Sterrebosinstituut. Iedereen, zeker gezinnen met jonge kinderen, zijn van harte welkom op deze gratis activiteit die helemaal in het teken staat van kikkers, padden en salamanders.

Ontdek wat er allemaal in een poel leeft en kom oog in oog te staan met padden, kikkers en salamanders. Herken deze dieren aan de hand van zoekkaarten en pluis uit wat ze nodig hebben om te overleven. Neem deel aan de activiteiten voor jong en oud en leer hoe je je tuin amfibievriendelijk inricht. Knutsel een kikker of speel kikkerspelletjes op het ganse schooldomein. En natuurlijk is er een gelegenheidsbar en zorgt de school voor een lekker gebakje.

Inschrijven hoeft niet. Afspraak op GO! MPI Campus Sterrebos in Roeselare. De ingang vind je in de Bornstraat. Daar in de buurt kan je ook parkeren.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-04-20 13:30 - 16:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Login