gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Vorming 'Wegwijs in het omgevingsloket, bezwaren en beroepen'

Categorie
Cursus
Dates
2024-03-19 19:30 - 22:30
Locatie
Ten Elsberge, Mandellaan 101, 8800 Roeselare
Telefoon
Verantwoordelijke
Sofie Declercq

Vandaag gidsen we je doorheen het omgevingsloket. Dat is een officiële website van de Vlaamse overheid met informatie over alle omgevingsvergunningsaanvragen (stedenbouwkundige vergunningen, verkavelingsvergunningen, vegetatiewijzigingen, …). Welke informatie vind je precies op het omgevingsloket? Wat is het verschil tussen een bezwaar- en een beroepschrift? Wat zijn de do’s en dont’s waar ik rekening mee moet houden? Kortom: een aanrader voor Natuurpunters die in een adviesraad zetelen of actief zijn op beleidsvlak.

Deze vorming is gratis, inschrijven noodzakelijk op https://www.natuurpunt.be/agenda/vorming-%E2%80%98wegwijs-het-omgevingsloket-bezwaren-en-beroepen%E2%80%99-66089 .

Dinsdag 5/3 gaan we specifiek in op de informatie van de Vlaamse overheid die je online kan terugvinden. Beide vormingen kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-03-19 19:30 - 22:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Login