gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Vorming 'Wegwijs in digitale kaarten'

Categorie
Cursus
Dates
2024-03-05 19:30 - 22:30
Locatie
Ten Elsberge, Mandellaan 101, 8800 Roeselare
Telefoon
Verantwoordelijke
Sofie Declercq

De Vlaamse Overheid heeft een waanzinnige hoeveelheid informatie op kaarten en in rapporten staan. Veel van die informatie kan je gewoon online terugvinden. Als je weet waar je moet zoeken natuurlijk. Héél interessant als je wil weten of je huis in overstromingsgebied ligt, of dat bosje om de hoek Europees beschermde natuur is en wat de geschiedenis is van die hoeve met walgracht. Iemand die gespecialiseerd is in deze materie gidst ons langs verschillende openbare informatiebronnen zoals DOV, Geopunt, Omgevingsinformatie Vlaanderen, OVAM, VMM, … Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in digitale kaarten, voor Natuurpunters die in een adviesraad zetelen of actief zijn op beleidsvlak.

Deze vorming is gratis, inschrijven noodzakelijk op https://www.natuurpunt.be/agenda/vorming-%E2%80%98wegwijs-digitale-kaarten%E2%80%99-66088 .

Dinsdag 19/3 gaan we specifiek in op het omgevingsloket, bezwaarschriften en beroepsprocedures, maar beide vormingen kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-03-05 19:30 - 22:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Login