dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Bezoek aan voedselbos De Woudezel

Categorie
Agenda Mandelstreke - algemeen
Dates
2023-06-24 09:30 - 12:00
Locatie
Iepersesteenweg 84, 8650 Houthulst
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verantwoordelijke
Piet Desmet

Na de succesvolle infoavond over voedselbossen, in oktober, plannen we nu een bezoek aan een praktijkvoorbeeld. Diderik Clarebout begon in 2008 voedselbos 'De Woudezel' in Houthulst. Hij leidt ons graag rond op zijn domein van 6 ha om zijn kennis van eetbare en wilde planten te delen. Je krijgt info over de ontwikkeling van een voedselbos, krijgt zicht op de vele functies van voedselbossen en hoe je aan een voedselbos kunt beginnen. De kostprijs bedraagt € 18 per persoon.

Meer info en verplicht inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal plaatsen is beperkt en je inschrijving is pas definitief na overschrijven van € 18 p.p. op rekening BE33 9733 6476 0046 van vzw Leefmilieu Roeselare. Annuleren kan tot 18 juni, waarbij een administratiekost van € 3 wordt aangerekend.

Afspraak ter plaatse, maar carpoolen ook mogelijk. Voor het carpoolen spreken we af om 8.45 u. bij het kruispunt Houtskoolstraat - Verbrandhofstraat in Roeselare. Vergoeding voor de chauffeur: € 0,10/km.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-06-24 09:30 - 12:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Login