gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Kennismakingsvergadering met kern Groot-Staden

Categorie
Agenda Kern Groot Staden
Dates
2023-06-16 19:30 - 22:00
Locatie
Hoeve Verhaeghe Renaat Desmetstraat 1, 8840 Staden
Telefoon
Verantwoordelijke
Koen Vandeportaele

Gezocht: natuurliefhebbers voor herstart Natuurpunt Kern Groot-Staden

In 2015 werd Natuurpunt Kern Groot-Staden opgericht, als onderdeel van Natuurpunt Mandelstreke. We hebben al mooie dingen kunnen doen, maar stilletjesaan viel de werking wat op zijn gat. En omdat het zonde zou zijn om te stoppen, doen we deze oproep om dat plaatselijke Natuurpuntwerking te herstarten.

Heb je er ooit aan gedacht om je interesse in de natuur om te zetten in een engagement als vrijwilliger? Gewoon, enkele keren per jaar samen met andere Natuurpunters iets doen voor de natuur in jouw gemeente?

Wie ben jij? Dat doet er eigenlijk niet toe. Je moet ook niets specifieks kennen of kunnen, maar je houdt van de natuur, ziet het zitten om samen te werken in een team en woont in Staden, Oostnieuwkerke of Westrozebeke (of niet al te ver daarbuiten).

Wat doen we? Dat hangt af van waar jij en de andere mensen in geïnteresseerd zijn. En er is veel mogelijk. We kunnen het beheer van het gebiedje op de Vijfwegen verder opvolgen, cursussen organiseren, de paddenoverzet verder uitbouwen, familie- en kinderactiviteiten organiseren, het gemeentelijk natuurbeleid opvolgen, mensen afvaardigen naar de milieuraad, natuuractiviteiten organiseren, wandelingen in elkaar steken, standen bemannen tijdens evenementen, vlinders of vogels tellen, …

Interesse? We plannen op vrijdagavond 16 juni om 19.30 u. een vrijblijvende kennismakingsvergadering. Afspraak in Hoeve Verhaeghe, Renaat Desmetstraat 1 in Staden. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we contact met je op.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-06-16 19:30 - 22:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Login