gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Open Milieuraad Roeselare

30_jarig_bestaan_Biodiversiteit
Categorie
Agenda Mandelstreke - algemeen
Dates
2023-02-15 19:00 - 22:00
Locatie
Zilverlink, Meensestwg 412, Rumbeke
Verantwoordelijke
Jean-Pierre Vyncke

We willen vooral vooruitblikken naar de torenhoge uitdagingen die ons nu reeds bijna dagelijks belagen. Hoe kunnen we die uitdagingen ombuigen tot kansen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze planeet, door de eeuwen heen door dichters, denkers, doeners en durvers bezongen en bewerkt, haar oorspronkelijke glans mag terugwinnen voor de komende generaties? Om ons op die vele vragen waarmee we allemaal zitten wat te helpen antwoorden te vinden, organiseert de MR van de Stad op woensdag 15 februari 2023, om 19 u, in de grote zaal van de Zilverlink, Meensesteenweg 412 op de Zilverberg, een avond waarin Dirk Draulans, ook een denker en een doener, een ruime inleiding zal verzorgen met als focus vooral de biodiversiteit in onze eigen omgeving. Hoe gaan we daar zelf mee om? Wat kunnen we zelf doen in onze vereniging, op onze wijk,… om die diversiteit te helpen herstellen?

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-02-15 19:00 - 22:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Login