dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Planteninventarisatie tussen de Kleiputten en het Sterrebos

Categorie
Agenda Werkgroepen
Dates
2024-05-26 10:00 - 13:00
Locatie
Parking provinciedomein 'Sterrebos' Sterrebosdreef, Rumbeke
Telefoon
Verantwoordelijke
Philippe Deprez

In 2021 zijn we gestart met planteninventarisaties in de IFBL-kilometerhokken (Institut Floristique Belgo-Luxembourgeois) in ons werkingsgebied waarbinnen onze natuurgebieden liggen. We tellen dan de soorten vaatplanten in dat kilometerhok. Deze waarnemingen werden vroeger genoteerd in een streeplijst, vandaar de naam ‘streeptocht’. 

Deze keer staat hok D1-58-32 op de planning, dat we inventariseren in het kader van het ‘Meetnet Algemene Planten’. Afspraak op de parking van het provinciedomein in de Sterrebosdreef, net ten westen van het kruispunt met de Moorseelsesteenweg. 

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-05-26 10:00 - 13:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Login