gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Lentewandeling in de Kleiputten

Categorie
Agenda Mandelstreke - algemeen
Dates
2024-03-17 10:00 - 11:30
Locatie
parking Babilliestraat
Telefoon
Verantwoordelijke
Piet Desmet

Zit je ook met lentekriebels? Klaar om er bij de eerste mooie dagen, net zoals de bloemknoppen, helemaal in te vliegen? Kom: naar buiten, de natuur in! Het is het ideale moment om zowel late wintergasten als vroege zangvogels tegelijk voor je lens te krijgen. De zang van lijsterachtigen, winterkoning en pas aangekomen zwartkoppen maken duidelijk dat de vogelwereld weer op vrijersvoeten is. Tussendoor de roffel van een grote bonte specht, maar evengoed zien we een ijsvogel over het moerasgebied flitsen of zaait een sperwer even paniek onder de zangvogels. Overvloedig geel van bloeiende wilgen en klein hoefblad, waar vroege hommels zich te goed aan doen, zet de toon. Een belevenis die je zondag een boost geef. Je zou voor minder je wandelschoenen aantrekken! Neem samen met ons een voorjaarsduik in ‘De Kleiputten’.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/lentewandeling-de-kleiputten%E2%80%99-66364 .

Afspraak op de parking van ‘De Kleiputten’ in de Babilliestraat. Bij nat weer zijn laarzen handig.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-03-17 10:00 - 11:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 247 gasten en geen leden online

Login