dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Vogels en planten in de Waterdunen

Categorie
Agenda Afdeling Mandelstreke
Dates
2024-06-16 08:30 - 18:00
Locatie
Kruispunt Meiboomlaan-Lindenstraat
Telefoon
Verantwoordelijke
Philippe Deprez

Waterdunen: dat is 350 ha nieuwe zilte natuur tussen Breskens en Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Door de constante wisseling van het getij ziet het landschap van slik- en zandplaten, kreken en schorren er ieder uur weer anders uit. Dat is aantrekkelijk voor kustvogels en een ideale biotoop voor zoutminnende planten.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/vogels-en-planten-in-de-waterdunen-16562

Breng een lunchpakket mee en eventueel ook een loep, plantengidsen en een verrekijker. Afspraak om 8.30 u. op de parking bij het kruispunt Lindenstraat-Meiboomlaan in Roeselare voor carpooling (€ 0,10/km) of om 9.30 u. op parking Puijendijk in Groede.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-06-16 08:30 - 18:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Login