gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Nacht van de Steenuil

Categorie
Agenda Werkgroepen
Dates
2024-03-30 19:30 - 21:30
Locatie
Rollegembosstraat 21, Ledegem
Telefoon
Verantwoordelijke
Ludo Momerency

Maak kennis met het kleinste en sympathiekste uiltje van Vlaanderen. Deze rakker met knalgele ogen heeft een voorliefde voor holle knotwilgen en wordt actief in de vooravond. Eerst gaan we even in op hun leef- en broedgewoonten, daarna trekken we naar buiten, op zoek naar deze nachtbrakers. Door steenuilgeluiden af te spelen proberen we reacties uit te lokken. Veel kans dat er uiltjes antwoorden of, wie weet, even komen kijken. En achteraf drinken we een Steenuilbiertje.

Zin om het dapperste uiltje van Vlaanderen te ontdekken?

Graag inschrijven bij Ludo Momerency (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0468/173.779).

Afspraak om 19.30 u. op het privédomein van Vincent Tyteca in Rollegem-Kapelle, waar steen- en kerkuil jaarlijks broeden.

Gratis voor Natuurpuntleden en kinderen, € 5 voor niet-leden. Meer info bij Ludo.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-03-30 19:30 - 21:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Login