gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Trektellen op de Heihoek

Categorie
Agenda Afdeling Mandelstreke
Dates
2023-10-07 08:00 - 10:30
Locatie
tegenover Beverenstraat 88, Lichtervelde
Telefoon
Verantwoordelijke
Piet Desmet

De vogeltrek: heb je deze massale volksverhuizing boven ons al eens meegemaakt? Op het hoogste punt van Lichtervelde, bij de Huwynsbossen, kan je dit jaarlijkse spektakel live beleven. Het uitzichtpunt is een podiumplek om trekvogels te spotten, een vaste stek voor de geroutineerde telploeg. Vandaag helpen vrijwilligers van de vogelwerkgroep van Natuurpunt Mandelstreke om beginnende vogelaars wegwijs te maken in de trekroepjes en vliegbeelden van zangvogels, reigerachtigen, roofvogels, steltlopers en andere passanten. Met warme kledij, een plooistoeltje en kijker ben je prima uitgerust.

Inschrijven hoeft niet. Parkeren kan op de parking van het bos, schuin tegenover Beverenstraat 88 in Lichtervelde. Een korte wandeling door het bos richting noordoost brengt je bij de trektelpost in de Gentweg, net ten oosten van het kruispunt met de Ridderstraat. Je komt en gaat wanneer het je best uitkomt. Check ook even de meteo: bij aanhoudend regenweer of felle wind blijven ook de vogels liever aan de grond.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-10-07 08:00 - 10:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Login