gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Daguitstap naar de IJzervallei

Categorie
Agenda Afdeling Mandelstreke
Dates
2023-11-12 08:30 - 17:30
Locatie
kruispunt Meiboomlaan-Lindenstraat
Telefoon
Verantwoordelijke
Piet Desmet

In de voormiddag zwerven we doorheen de Viconia Kleiputten in Stuivekenskerke, waar zich in de plassen en rietvelden heel vaak verrassingen schuilhouden. Ook kiekendieven zijn er vaste gasten en zelfs roerdomp is in deze periode mogelijk.

Na de picknick in een café in de mooie dorpskern volgen we de linkeroever van de IJzer stroomopwaarts tot bij de Knokkebrug. Watervogels kunnen de overstroomde broeken langs de onbedijkte rechteroever niet zó maar links laten liggen: ze zitten er meestal met duizenden. Dat maakt van dit gebied een mekka voor vogelspotters.

In de vroege avond keren we terug langs een slaapplaats voor kiekendieven.

Inschrijven hoeft niet. Afspraak om 8.30 u. op de parking bij het kruispunt Lindenstraat-Meiboomlaan in Roeselare voor carpooling. Wil je een halve dag aansluiten of ter plekke afspreken, neem dan contact op met Piet.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2023-11-12 08:30 - 17:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Login