Dag van de natuur in De Kleiputten

Categorie
Agenda Afdeling Mandelstreke
Datum
2020-11-21 09:00 - 16:00
Locatie
parking Babilliestraat, Rumbeke
Telefoon
0484 658233
Verantwoordelijke
Piet Desmet
De Kleiputten zijn dringend aan beheer toe na de afgelaste zomerwerkdag. Dit najaar gelukkig zonder risico op oververhitting, maar we moeten wél rekening houden met de dan geldende coronabeperkingen. Vergeet daarom niet om je tijdig in te schrijven via de website van Natuurpunt en houd daarna je mailbox in de gaten voor meer concrete afspraken.
 
We kunnen je hulp goed gebruiken voor een ganse waaier aan beheeractiviteiten als maaien, opruimen en afvoeren, graven, knotten, nestkasten nazien en takkenwallen verstevigen. Ons motto ‘werken aan betere natuur’ is hier al 28 jaar geen loze slogan. Je kan je uitleven in licht of zwaar werk, daar bestaat geen twijfel over. En dat daar een culinaire beloning aan vast zit, vinden we vanzelfsprekend. De traditie van een warme veggiemaaltijd blijft ook deze herfst-doe-dag overeind.
 
Alle gerief, zowel werkhandschoenen, riek, snoei- en takkenschaar, kruiwagen, ladder, boomzaag en (motor)zeis, ligt klaar vanaf 9 u. Voor aangepaste kledij, stevig schoeisel of eventueel laarzen zorg je zelf. Maar welk weer het ook wordt, we garanderen dat iedereen, jong én oud, het er warm van zal krijgen, met bakken gezelligheid troef.
 
Laat ons zeker weten met hoeveel je komt helpen, zodat onze vrijwilligerskookploeg niet onvoorzien overuren moet draaien. Ook wie slechts een daghelft kan komen is welkom. En nog dit: wie meewerkt krijgt de kans om gratis brandhout te reserveren. Wie eerst vraagt, eerst maalt.:)
 
Afspraak op de parking van De Kleiputten in de Babilliestraat in Rumbeke (Roeselare). Meer info bij Piet Desmet (0484/658.233) of Dirk Vandewalle (0485/636.970). 
 
 
 

Alle datums

  • 2020-11-21 09:00 - 16:00

Powered by iCagenda