dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Vlaamse Ardennendag

Categorie
Agenda Mandelstreke - algemeen
Dates
2024-04-14 08:45 - 15:00
Locatie
Top Interieur, Ambachtenstraat 6, Izegem - ’t Veldeken, Marlboroughstraat, St-Blasius-Boekel
Telefoon
Verantwoordelijke
Philippe Deprez

Eind vorig jaar werden de Vlaamse Ardennen erkend als Landschapspark. In de voormiddag hebben we samen met Natuurpunt De Buizerd een gegidste wandeling geboekt in de Perlinkvallei. Ook in de namiddag valt er heel wat te beleven in en rond de kerk van Zegelsem: meer wandelingen, een natuurbelevingsmarkt, een bezoek aan het faunahuis, een workshop schapen drijven of natuurfotografie voor kids,... Uiteraard gebeurt dit alles in een gezellige setting met een streepje muziek en een lokaal hapje en drankje. Maar je kan ook zelf een lunchpakket meebrengen. Afspraak om 8h45 op de parking van Top Interieur, Ambachtenstraat 6, Izegem of om 10u aan ’t Veldeken, Marlboroughstraat, St-Blasius-Boekel. Kostprijs €5 per persoon voor de gidsbeurt en carpoolprijs is € 0,10/km. 

Inschrijven op https://www.natuurpunt.be/agenda/vlaamse-ardennendag-16535

 

 

 

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-04-14 08:45 - 15:00

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Login