dagpauwoog koninginnepage penseelkever

Schrijf je in voor deze prachtige reeks natuurfoto's op groot scherm met uitleg door Marc Espeel in zaal De Komedie in De Spil te Roeselare op dinsdagavond 30 april.

gdpr

Wij ondersteunen de ‘Ik koop lokaal’-campagne door als vereniging maximaal lokaal aan te kopen. Dit betekent dat we ook de Roeselaarse Kadobon als legitiem betaalmiddel aanvaarden.

Vrijetijdspas: meeste activiteiten zijn gratis, ook voor niet-leden. Anders 50% reductie voor alle betalende activiteiten.

Popup: Je kan je hier inschrijven op onze Nieuwsbrief Natuurpunt Mandelstreke waarin o.m. popupactiviteiten verschijnen

Vroegmorgenwandeling in de Vierkaven

Categorie
Agenda Kern De Reiger
Dates
2024-04-28 05:00 - 07:30
Locatie
Nettingstraat, Moorslede
Telefoon
Gids
Piet Desmet
Verantwoordelijke
Jean-Pierre Vandamme

Wil je de betovering van het ontwakende bos meemaken? Wil je wat opsteken over de lentezang van weinig bekende vogels? Kom dan meewandelen met natuurgids Piet Desmet in ‘De Vierkaven’. Wij zijn alvast in de ban van de vele soorten die in dit jonge bos hun stekje gevonden hebben: bosrietzanger, fitis, grasmus, kleine karekiet, koekoek, tuinfluiter en nog 20 andere soorten! Kortom, je vroege opstaan wordt zeker beloond met een inspirerend vogelconcert.

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/vroegmorgenwandeling-in-de-vierkaven-16543

Afspraak op de parking van het domein in de Nettingstraat in Moorslede, vlak bij het kruispunt met de Vagevuurstraat. Voorzie hoge wandelschoenen of rubberlaarzen en warme kledij. Breng eventueel een fototoestel of verrekijker mee.

 
 

Datumoverzicht (Evenementdetails)

  • 2024-04-28 05:00 - 07:30

Powered by iCagenda

Wie is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Login